Yvon van der Laan | Fotografie

Geke

"Heldere uitleg met een mooi en duidelijk naslagwerk. Veel geleerd en mooie natuur! Top cursus!".


Irma

"Door de basiscursus van Yvon van der Laan heb ik meer inzicht gekregen hoe ik mijn camera zelf kan instellen en welke instelling welk effect heeft. Daardoor ben ik nog enthousiaster geworden over fotograferen. Yvon brengt alles op een prettige manier toegespitst op jouw camera en niveau. Ik heb dat als erg prettig ervaren".


Iskje

"Ik had net een nieuwe camera gekocht en deze cursus geeft mooie basisinformatie om alle mogelijkheden op de camera te kunnen gebruiken en zelf alles in te kunnen stellen. Nu oefenen en dan volgend jaar een vervolgcursus doen".


Liesbeth

"Yvon vertelt vol enthousiasme over het fotograferen. Hierdoor gaat het leven. Door het stukje theorie in de praktijk te doen en later te bespreken leer ik steeds mooiere foto's te maken. De reader geeft mij alle informatie die ik nodig heb om mijn camera te leren kennen en mee te werken".


Henk

"Goede opleiding en cursusmateriaal. Ik zou het iedereen aanraden om meer over de apparatuur en mogelijkheden gewaar te worden. Een echte aanrader!"


Henriette

"Duidelijke uitleg. Yvon verdiept zich vooraf in je camera. Leuk en enthousiast".


B

"Mooie opzet. Twee dagen met daarin duidelijke uitleg en een duidelijke reader. Mooie basis om nu verder te gaan en lekker het veld in te gaan".

Petra

"Erg leerzame workshop. Leuke en enthousiaste begeleiding van Yvon. Ik kom zeker nogmaals een workshop volgen"


Johan

"Veel geleerd, eigenlijk meer dan ik had verwacht. Nooit geweten dat mijn camera dit allemaal kan. De opzet met kleine groepen is erg plezierig. Yvon is professioneel, maar weet alles op een zodanige enthousiaste, eenvoudige en rustige manier uit te leggen dat het begrepen wordt".