Yvon van der Laan | Fotografie

Cursusaanbod

Cursussen worden zowel overdag (waaronder in het weekend) als in de avond gegeven. De groepen zijn altijd klein, zodat gegarandeerd wordt dat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Er starten maandelijks met nieuwe cursussen.

Voor september en oktober staan de volgende cursussen ingepland:
- Basiscursus fotografie - 5 avonden (om de 14 dagen) - startdatum maandag 28 september
- Basiscursus fotografie - 2-daagse - vrijdag 23 oktober en vrijdag 6 november
- Basiscursus fotografie - 5 avonden (om de 14 dagen) - startdatum donderdag 22 oktober

Ben je geïnteresseerd in een van de cursussen, neem dan gerust even contact op of meld je aan via onderstaand aanmeldformulier.

Prive workshop

Naast de groepsworkshops is het ook mogelijk bij mij een een-op-een natuurfotografieworkshop te volgen. Deze workshop, theorie en praktijk, wordt helemaal op jouw wensen afgestemd. Voorbeelden van workshops zijn: het fotograferen van landschappen, libellen, vlinders, bloemen, de zonsopgang of -ondergang, het werken met filters, compositie, nabewerking van foto's in Lightroom etc. Door de individuele begeleiding krijg je 100% aandacht en is het uiteraard mogelijk opkomende vragen direct te stellen.

Mijn doel is dat aan het einde van de workshop jouw vragen zijn beantwoord en dat je nog meer enthousiasme hebt gekregen voor natuurfotografie.

De dag en het tijdstip van de prive workshop worden in onderling overleg bepaald.

De kosten voor een prive workshop bedragen Euro 60,-- per uur (o.b.v. een dagdeel). Neem je een extra deelnemer mee dan bedragen de kosten daarvoor Euro 30,-- per uur. Langere trajecten, alleen of met meer personen, zijn ook mogelijk op aanvraag.


Aanmelding cursus